اسيدها موادي ترش مزه‌اند که خاصيت خورندگي دارند و شناساگرها را تغيير رنگ مي‌دهند و بازها را خنثي مي‌کنند.


بازها موادي با مزه گس هستند که تلخ اند و حالتي مانند صابون در تماس با دست دارند، شناساگرها را تغيير رنگ مي‌دهند و اسيدها را خنثي مي‌کنند.




همچنين اگر يک اسيد و يک باز با هم واکنش بدهند توليد نمک و گاز هيدروژن مي کنند. در زير به برخي از تعاريف قديمي اسيد پرداخته مي‌شود.


اسيدها موادي‌اند که در ساختار خود هيدروژن يا هيدروژن‌هايي دارند که در واکنش با فها توسط يون‌هاي ف جايگزين مي‌شوند.


اين تحقيق شامل 4 صفحه بوده و شما مي توانيد فايل ورد آن را به صورت رايگان دريافت نمائيد.





http://s7.picofile.com/file/8379924318/R_10_.png


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فعال در زمینه خرما Jessica مجله اینترنتی دنیای تبلیغات فصل برف راحیل Zachary آموزش جامع مهارت های زندگی یک روز دل انگیز کانون فرهنگی وهنری شهید احمدی روشن مسجد روستای قشلاق بي مرز به سمت حقايق حرکت کنيم