اسيدها موادي ترش مزهاند که خاصيت خورندگي دارند و شناساگرها را تغيير رنگ ميدهند و بازها را خنثي ميکنند.
بازها موادي با مزه گس هستند که تلخ اند و حالتي مانند صابون در تماس با دست دارند، شناساگرها را تغيير رنگ ميدهند و اسيدها را خنثي ميکنند.
همچنين اگر يک اسيد و يک باز با هم واکنش بدهند توليد نمک و گاز هيدروژن مي کنند. در زير به برخي از تعاريف قديمي اسيد پرداخته ميشود.
اسيدها موادياند که در ساختار خود هيدروژن يا هيدروژنهايي دارند که در واکنش با فها توسط يونهاي ف جايگزين ميشوند.
اين تحقيق شامل 4 صفحه بوده و شما مي توانيد فايل ورد آن را به صورت رايگان دريافت نمائيد.
درباره این سایت