زماني که شما يک پياز را برش ميزنيد سلولهاي آن باز و محتوياتش آزاد ميشود. در نتيجه طي يک فرايند شيميايي ترکيبي توليد ميشود که باعث ايجاد اشک به هنگام برش پياز ميشود . علاوه بر اين، با قاچ کردن پياز آنزيمهايي گازي شکل در هوا منتشر ميشوند که در واقع اين آنزيمها از ترکيب همزمان دو شکل مختلف از گاز «cacophonously » حاصل ميشوند. اين ترکيب بهسرعت در هوا منتشر شده و به چشمان شما ميرسند. هنگاميکه اين محرک شيميايي توسط چشم تشخيص داده شود سيگنالهايي به قسمت مرکزي سيستم عصبي بدن ارسال ميشود که بهنوبه خود با جاري شدن اشک سبب شست و شوي چشم ميگردد. در ادامه چند راهکار براي خرد کردن پياز بدون اشک ريختن آورده ايم. |
درباره این سایت